ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

alpha tek

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

Αυτογενείς συγκολλήσεις
Συγκολλήσεις με ηλεκτρόδιο

Όταν θέλουμε να μεταφέρουμε ένα διάλυμα οξέος ή όταν το περιβάλλον είναι όξινο τότε χρησιμοποιούμε πλαστικά υλικά είτε σε μορφή ελάσματος, είτε σε μορφή σωλήνων.

Το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το είδος του διαλύματος που θα μεταφερθεί, καθώς και από την περιεκτικότητα σε οξύ.

Οι πλαστικές ύλες συναντώνται σε ποιότητα PVC, PP, PPR, PE, PVDF, PPH. Οι κατασκευές αυτές χρησιμοποιούνται σε συστήματα επεξεργασίας νερού, αρδευτικά συστήματα, βιομηχανίες τροφίμων, βιομηχανίες χημικών, χαλυβουργεία, σε μεταφορά και αποθήκευση όξινου διαλύματος.

Η κατασκευή και εγκατάστασή τους απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό και εξειδικευμένα μηχανήματα, τα οποία διαθέτει η εταιρεία Alpha TΕΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Οι μέθοδοι συγκόλλησης αυτών των κατασκευών είναι δύο:
Αυτογενής συγκόλληση: Το υλικό, αφού κοπεί και καθαριστεί η προς συγκόλληση επιφάνειά του, θερμαίνεται και πρεσάρεται για κάποιο χρόνο από ειδικό μηχάνημα.
Συγκόλληση με ηλεκτρόδιο: Αφού κοπεί και καθαριστεί η προς συγκόλληση επιφάνεια, ένας τεχνίτης την ώρα της προθέρμανσης συγκολλά ένα πλαστικό ηλεκτρόδιο.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Έχετε κάποια απορία για τις υπηρεσίες μας;
Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την εμπιστοσύνη σας στην Alpha TΕΚ.