ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

alpha tek

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ποιότητα, λειτουργικότητα, ασφάλεια

Οι σιδηροκατασκευές χρησιμοποιούνται συνήθως για την κατασκευή κτιρίων, παταριών, ικριωμάτων, αλλά και σαν στηρίγματα.

Τα υλικά από τα οποία αποτελούνται είναι συνήθως χάλυβας, γαλβανισμένος χάλυβας και ανοξείδωτος χάλυβας. Η προστασία του χάλυβα συνήθως επιτυγχάνεται με τη βαφή ενός ασταριού και μετά με τελικό χρώμα. Πριν την παραπάνω διαδικασία χρειάζεται ο χάλυβας να αμμοβοληθεί, για να καθαριστεί η επιφάνειά του από σκουριές, λάδια κ.λπ.

Το υλικό των σιδηροκατασκευών σαν πρώτη ύλη το βρίσκουμε ως: σίδηρο εμπορίου, σιδηροδοκό, σιδηροτροχιά, κοιλοδοκό, ειδικές διατομές για τεγίδες, σωλήνες άνευ ραφής, λαμαρίνες ειδικών ποιοτήτων, λαμαρίνες DCP, ναυπηγήσιμο χάλυβα κ.λπ.

Τα προφίλ που μπορεί να χρησιμοποιηθούν στις κατασκευές είναι: γωνίες (Angles), δοκοί Τ (Tees Sections), τετράγωνα (Squares), στρόγγυλα (Rounds), λάμες (Flats), δοκοί UPN (Channels), δοκοί ΙΡΝ (Joists IPN), δοκοί ΙΡΕ (Joists IPΕ), δοκοί πλατύπελμοι ΗΕΒ (Beams IPB), κοιλοδοκοί (Hollow Sections), χαλυβδοσωλήνες άνευ ραφής (Seamless Pipes).

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ALPHA-TEK και ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός της εγγυώνται την υλοποίηση ποιοτικών σιδηροκατασκευών, υψηλής λειτουργικότητας και αξιοπιστίας.

alpha tek

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Έχετε κάποια απορία για τις υπηρεσίες μας;
Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την εμπιστοσύνη σας στην Alpha TΕΚ.