ΡΑΟΥΛΟΔΡΟΜΟΙ

alpha tek

ΡΑΟΥΛΟΔΡΟΜΟΙ

Υψηλής ποιότητας ράουλα & ηλεκτρομειωτήρες

Οι ραουλόδρομοι είναι μηχανήματα μεταφοράς τεμαχίων μέσω ράουλων. Διακρίνονται σε αυτούς που έχουν κίνηση και σε αυτούς που δεν έχουν (η κίνηση επιτυγχάνεται με το βάρος των τεμαχίων ή από εξωτερικές δυνάμεις).

Οι ραουλόδρομοι μπορούν να μεταφέρουν μικτά φορτία με μια λεία επιφάνεια έδρασης, όπως κιβώτια, σωλήνες κ.λπ. Εάν πρόκειται να μεταφερθούν μικτά φορτία χωρίς λείες επιφάνειες έδρασης, τότε χρειάζονται ειδικές κατασκευές παραλαβής ή εναπόθεσης.

Η κατασκευή τους είναι απλή. Ισομοιράζουμε τα ράουλα, στο σασί του μηχανήματος, τα οποία κινούνται μέσω αλυσίδας από έναν ηλεκτρομειωτήρα. Εφόσον δεν υπάρχει κίνηση από ηλεκτρομειωτήρα και η κίνηση γίνεται μέσω της βαρύτητας, εάν το μήκος είναι μεγάλο, τότε απαιτούνται ράουλα με φρένο. Σε αυτή την περίπτωση η κλίση καθόδου συνήθως είναι μεταξύ 1,5° – 5°.

Εφόσον οι ραουλόδρομοι δουλεύουν με τους προφυλακτήρες τους εγκατεστημένους, δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Οι ραουλόδρομοι της Alpha TΕΚ, στη Θεσσαλονίκη, διαθέτουν ανθεκτικό πλαίσιο και υψηλής ποιότητας ράουλα, που διασφαλίζουν την ομαλή μεταφορά με ασφάλεια και σταθερότητα!

raoulodromos

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας

Έχετε κάποια απορία για τις υπηρεσίες μας;
Στείλτε μας μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την εμπιστοσύνη σας στην Alpha TΕΚ.